nyhetsbrev 04-2015

Bra människor,

det är inte möjligt, att skriva på denna dag ett nyhetsbrev, utan att ta itu med Remembrance Day. Med skam och sorg, söker vi nu till Auschwitz och andra minnes- och arenor. Den otroliga brott är alltid framför oss till minne kultur i vårt land. Så då blir en mer eftertänksam dag idag.

Allting har sin tid, den allvarliga hågkomst och eftertanke, samt engagemang och de glada firandet.

Under den senaste veckan var återigen mycket “Rörelse”: fyra utsålda evenemang från mikrokosmos med en lysande pjäs, igår då den stora festen efter den lika stora konserten kör av ESG. Grattis till alla på sina enastående prestationer!

På onsdag bjuder vi in ​​till kommunfullmäktige, också driver idag valet till kommunfullmäktige. Vi söker en ny / en ny representant / i ESG för det kapitel i universitetssamfundet. Vem vill, uppfattar denna delegation för två terminer? Eller är det någon som har ett bra förslag?

På fredag ​​är det Kammarmusik Circle till 20 Klocka hans termin konsert i Karl Jaspers House. Cordial Inbjudan.

På söndag firar vi i Peters slutet av terminen dyrkan (10 Klocka) och sedan på kvällen tillsammans med KHG en slutlig kväll – För KHG-dyrkan 18.30 Klocka Jag kommer predika predikan kan ESG'ler och kommer att delta i liturgin.

Och nu ser jag fram emot den sista onsdagen i terminen, eftersom George och Johanna då kommer att dela deras underbara cykeltur från Gibraltar till polcirkeln och tillbaka via Baltikum till Meissen med många bilder. Onsdag, 4. Februari, 20 Klocka.

Du alla lyckönskningar till alla,, vad är varje gång, Hans-Georg Ulrichs.