nyhetsbrev 33-2014

Kära vänner av ESG,

den upplevda kommande vintern för några dagar sedan låter oss uppleva sensuell, att året 2014 går med i hela sitt liv för att avsluta – desto bättre, att vi med början av kyrkan år redan har en nystart för att fira söndag. Och i tre veckor, är dagarna redan blir längre, i tid för framsidan av ljus och ljusa juldagen / s.

På onsdag är vi till gudstjänst 19.00 Fira klocka med dyrkan teamet på ESG kör och sedan efter måltiden tillsammans en fungerande introduktion till projektet här terminen (Schubert: Mässa i Ess-dur, bl.a.) erfarenhet. De som inte är entusiastisk över sedan, har möjlighet, delta i den öppna samhället kväll i cafeterian eller i loungen.

Gäller nu: Vem i vår utsökt-exklusiv julbord (Torsdag, 18. December, 19.00 Klocka), tiden under mottot “nykomling Twenty-Fjorton” är, vill delta, var snart att lägga till listan (sådan. 16 32 30 eller katz@esg-heidelberg.de), eftersom antalet måste vara på 20 Människor är begränsade.

Nya testamentet undervisning text för dagens Daily Devotional är för vacker, inte nämnas här:

Vi hade kärleks önskar dig och var redo, delvis erkänna med dig inte bara Guds evangelium, utan också av våra liv; eftersom vi hade vunnit älskar dig. (1.Thessalonicher 2,8)

Varmt hälsar Hans-Georg Ulrichs.