nyhetsbrev 22-2014

Kära vänner av ESG,

Vi ser fram emot den gemensamma slutet av terminen med KHG!

Onsdag, 23. Juli:

19 Klocka ställdes ekumenisk dyrka,

efter trädgårdsfest med grillning (Medtag individuella grillning; Korv och grönsaker är berörda).

Det skulle vara bra, om sallader och desserter fortfarande föras.

För en bild frågesport jag nyss varit på jakt.

Veckan och därför terminen går mot sitt slut med en påkostad gudstjänst på söndag med två dop och det musikaliska arrangemanget av Anglistenchor, som sedan kommer att ge kvällen en konsert i Peterskyrkan.

På onsdag nästa vecka (30. Juli) Vi kommer att träffas igen till en öppen gemenskap kväll, då Karl Jaspers House kommer att stängas i augusti. Vi öppnar igen 1. September, så att alltså på onsdag, 3. September, Starta sedan om kommunen kvällar.

Varmt hälsar Hans-Georg Ulrichs.