nyhetsbrev 18-2014

Kära vänner av ESG,

I slutet av terminen meddelar sig redan – i lämpliga meddelanden för evenemang. Och eftersom det i dag är i många pekat:

På onsdag kväll finns det ingen ESG händelse i Karl Jaspers hus, men vi möter oss 19.30 Klocka i trädgården av World sovsal, Plank Gasse 3 (direkt från Theological Seminary), till grillen alla kristna sovsalar och studentgrupper – även om vi inte är på eftermiddagen på volleyboll turneringen kan ha deltagit, Vi firar kvällen med alla Studis. Sallader är tillgängliga, syrsorna kan varje / r föra något.

På lördag 5. Juli vi ser fram emot en fotboll turnering. Vi vill laga mat tillsammans (för tillfället förmodligen något från Costa Rica!) och äta, Kickers komma till läkaren och att visa parallellt de två VM-kvartsfinal, Vi överförs via projektor i hallen. En särskild höjdpunkt är en bild med en mjuk tvål byggs i trädgården – Medtag en baddräkt. Genom att laga mat tillsammans, börjar vi 16 Klocka – och detta kan vara en stor VM-kväll. Anmälan till fotbollslag gärna soeren@esg-heidelberg.de.

På söndagen, 6. Juli, firar universitetssamfundet efter en tung tjänst med massor av musik för andra gången en liten, fin gemenskap festival: Efter gudstjänsten, det finns kaffe och kaka, Grillade grönsaker och baksida Luthereiche. Vinden ensemble spelar på, och för barnen finns en liten orgel ledarskap och ett program Spel.

Redan, hjärtligt bjuder vi in ​​till en kommande gemenskap möte i ESG på onsdag veckan (9. Juli). Sedan valet för ESG rådet börjar. Med djup tacksamhet säger vi adjö i slutet av terminen Sophia och Salomé från rådet. Vi ser fram emot att sökande / värdshus / s! Någon för, forma samhällslivet ansvarig? Eller som någon någon föreslå? Vänligen rapportera tillbaka till mig.

Ni alla goda och vackra sommardagar! Hans-Georg Ulrichs.