nyhetsbrev 16-2013

Kära vänner och vänner till ESG!

Slutspurten! Vissa är fortfarande i full spänningsnivå, Andra tycker redan gratulationer från godkända prov. Vissa grupper och län har sin termin-klimax redan bakom (om mikrokosmos – igen med fantastiska föreställningar!), annan väntar.

Till exempel:

Att vara andligt anpassade till de ESG choral konserter, bör vara firandet av en evensong, en anglikansk kvällsbönen, Missa inte nästa onsdag. Vår kör kommer att få denna vecka besök av en engelsk kör i Durham. Tillsammans kommer vi att fira onsdag, 19.00 Klocka på kvällen tjänsten Providenzkirche (vilket naturligtvis bara några meter från Karl Jaspers House) – som sedan samtidigt ESG vår hängivenhet.

Efter gudstjänsten möter vi oss 20.30 Klocka till ett församlingsmöte i Plock 66. Vi vill fortsätta leta tillbaka till den aktuella terminen, också planera och särskilt den nya.

Konserter av de två körerna kommer att hållas på lördag kväll i Klosterkyrkan Beröm fält (och fantastisk njutning!), Sedan på söndag i Peterskyrkan (en 19.00 Klocka).

På torsdag bjuder på kammarmusik gäster till en studentfest konsert: en 20.00 Klocka i Karl Jaspers 'House.

På söndag, kommer i slutet av terminen tjänsten hållas i Peterskyrkan (med Bach Choir), på onsdagen i en vecka, den slutliga gemensamma firandet med KHG i vår trädgård. Till den senare, sedan nästa vecka i nyhetsbrevet.

Ha kul Hans-Georg Ulrichs.