nyhetsbrev 15-2013

Kära vänner av ESG!

två veckor på plump termin slutspurten Jag vill se framåt – och bjuda:

På onsdag, den teatergruppen mikrokosmos premiär, nämligen med pjäsen “Änglar Skrot” . Berättelser från det vardagliga galenskap Petr Zelenka. Detta är en svart komedi om galna typer, kampen för deras oförmåga att relatera abstruse natur. Detaljer finns på http://www.im-mikrokosmos.de/. De andra föreställningar är sedan fredag ​​till söndag. På onsdag är det samhället varken vördnad eller natt (ledsen!).

Från och med onsdag, rådets valet köra. Du kan alltid välja öppettider för sekretariatet eller i grupper. På whiteboard hittar själva presentationen av kandidaterna.

På söndag efter kyrkan vi vill gå tillsammans i Pfalz museet och titta på där utställningen till Heidelberg katekesen.

På onsdag i nästa vecka, lyfter konserten kören ESG redan vara ljus framåt. Kören från England, kommer att ge konserter tillsammans med ESG Choir med engelska madrigaler, är redan på onsdag (17. Juli) närvara och fira med oss ​​Anglican aftonbön. Vi firar tillsammans 19.00 Klocka i Providenzkirche. Jag ser fram emot, denna traditionella liturgin lära känna. Efter detta ens-bönen samlas vi för ett församlingsmöte ESG, att utvärdera det förflutna och planera för kommande termin, höstterminen och hans program. Välkommen till alla och varje kvinna!

Redan, inbjuder vi dig till en konsert med kammarmusik cirkel: Torsdag, 18. Juli, 20.00 Klocka.

Slutligen firar vi terminen sista gudstjänst på 21. Juli på 10.00 Klockan i Peterskyrkan. Den Bach Choir är – Som alltid, sommaren termin finalen – sing. Efter gudstjänsten kommer ett församlingsmöte hållas på universitetet – i november, är vi i själva verket av ett kyrkligt organ “Visitation av”. Och om man får ett besök, du måste förbereda budgeten.

Och, och vi ser särskilt fram emot den gemensamma slutet av terminen med syskon av KHG på onsdag, 24. Juli. Efter en ekumenisk gudstjänst på 19.00 Klocka vi firas i den varma sommarnatten.

Också: Välkommen till våra gästfria hem, Karl Jaspers Hus och Peterskyrkan! Hans-Georg Ulrichs.