nyhetsbrev 14-2013

Bäste Vän / värdshus / e n / ESG,

Efter en ganska full Peterskirchen helgen lanserar vi in ​​i de sista veckorna av terminen ESG. Men först, tack alla, som deltog i den första gemenskapen festivalen i Peterskyrkan på söndag igår. Mer än hoppats på har kommit upp efter gudstjänsten att bjuda in en skön fest på östra sidan av St Peter. Det var trevligt.

På grund av ett förbiseende från min sida är tanken för dagen församlingsmöte måste skjutas. Och eftersom vi officiellt 14 Måste bjuda dagar sedan, är nu bara 17. Juli in Frage. Så vi bjuder härmed samhället möte på onsdag, 17. Juli en. Den exakta tiden som vi vill diskutera. Dagordningen hänger ut och omkring i Karl Jaspers House.

På onsdag blir det en fin kväll: Fabrice kommer att föra oss närmare afrikansk andlighet. Matcha vi vill äta afrikansk. Under många år är ESG Fabrice kända i många, Därför ser vi fram emot denna kväll och under de många gäster, som vi kan förvänta morgon.

Annars ska du få den här veckan ett djupt andetag, före slutet av terminen med Premiere Teater och konserter och grillar kommer sedan fylla oss. Jag ser fram emot de kommande tre veckorna!

Varmt hälsar Hans.