nyhetsbrev 6-2013

Kära vänner av ESG,

något utmattad, men vår kyrka dag driver / insidan av Hamburg uppfylls också komma tillbaka. Hamburg visade sin bästa sida: Vi njöt av solen, den nordtyska vinden, temaevenemang, men också komik och musik.

På grund av Kristi himmelsfärd och följande helgdag kommer att äga rum nästa onsdag kväll höll en öppen gemenskap, naturligtvis till hängivenhet 19.00 Klocka startar.

Från torsdag till söndag, kommer höjdpunkten på festligheterna firas katekesen i Heidelberg: Tor tidiga tv-tjänst i den helige Ande, Det är en internationell mötesplats, på lördag eftermiddag “STAATSAKT” med statsministern, den EKD rådets ordförande och andra VIPs; Slutligen, på söndag kl 11.00 Predika klockan Baden biskopen i den helige Ande.

Vi uppriktigt inbjuder dig också att tjänsterna i Peterskyrkan: På torsdag klockan 10.00 Klockan är dyrkan med Prof. Lampa, på söndag, 12. Aldrig, Hanna Reichel håller predikan; efter kyrkan säger vi adjö till sina, eftersom de flyttade till Hall.

Redan hänvisar jag till den mycket intressanta föredrag som en del av vår termin ämne, Prof håla. Andreas Draguhn, Professor i neurokirurgi- och sensorisk fysiologi, kommer att hålla: Den mänskliga hjärnan och dess. Den snabbt växande kunskapen inom neurovetenskap kan vara grundläggande frågor om vår förståelse av människans villkor uppstår. Denna föreläsning, bör du inte missa!

Varmt hälsar Hans-Georg Ulrichs.