nyhetsbrev 4-2013

Vår, Påsk, Början av en termin - så mycket att gå jämnt! Även den röda kuk, karaktär av protestantiska Student gemenskaperna, börjar igen till gala. Full av liv stad och land, universiteten och vår Karl Jaspers House at Plock Sextiosex. Exakt på söndagen innan terminsstart utbrott av våren - den bästa tiden i Pfalz börjar!

Full av liv och är vårt termin programmet. Denna termin många av våra evenemang är under temat "Vad är människan?"

Men först, låt oss fira tillsammans. På onsdag kväll öppnandet av terminen i Karl Jaspers huset kommer att hållas. En 19.00 Klocka vi börjar med en bön i vårt kapell, då finns det quiche och mer, mot 20.30 Urtavlan alla grupper och partier innan och så kommer det (förhoppningsvis) rolig och sällskaplig bestäms. Kvällen kommer att avslutas i loungen.

Jag ser fram emot vår återförening!

Varmt hälsar Hans-Georg Ulrichs.