nyhetsbrev 2-2013

Kära vänner av ESG,

Vi firade med en underbar konsert på söndag 450. Födelsedag Heidelberg katekesen. Utförs var Oratory “Pjäsen av raden av Kristus” Dietrich Lohff. ESG kören under ledning av Xavier Detzel har listat de mycket rörliga delen av stor (kritikern i dagens upplaga RNZ måste på något sätt hade andra problem eller har – mycket, skriver hon, har ingenting att göra med pjäsen ännu, med prestanda, verkligen irriterande). Och i morgon ökar nu premiären av “Djup”, Den senaste produktionen av mikrokosmos – så var inte repeterat i helgen och vad som inte nu görs allt! Också: Premiere morgonen och sedan fler föreställningar från fredag ​​till söndag.

På grund av premiären kommer att äga rum i morgon kväll, ingen bön och ingen gemenskap (ledsen!!!!!).

Starta morgon igång igen valet för ESG råd. Alla sju kommuner körs igen (Tack!!). Ta i dina grupper och partier deltar i valet.

Söndag dyrkan i näst sista termin. Vi förväntar oss speciella gäster: Kören av ESG Marburg – Efter en repetition helg nära – sjunga med oss ​​i tillbedjan på Peterskyrkan. Och på kvällen vid 19.00 Klocka där igen “Inspiration på kvällen”: “Kontrollera dig själv för dina sinnen” är temat.

Sedan vidare glimtar av framtiden:

Onsdag, 30. Januari, höll församlingsmöte (efter bönen, och efter middagen) – härmed hjärtligt inbjuder dig att.

Från 1. till 5. Må det är kyrkan i Hamburg. Vi vill – som två år sedan i Dresden – gå så ESG Group. När tidsfristen för registrering är redan, vi behövde mycket snart, dina intresseanmälan. Om du är intresserad, behöva gå till Hamburg???

Efter idiotiska vandalism har vi tvättmaskinen igen om anges i tillståndet, som kan återanvändas tvättas kostnad. Tyvärr, under de senaste månaderna har vissa gånger saker stulits från huset. Vi kunde inte tro det först, att vi kan bli offer för en sådan sak, eftersom vi försöker, också bidra till social (Tvättstuga, billigaste drink priser, Öppet hus) – men tyvärr är det nu ännu så. Vänligen lämna dina tillhörigheter utan uppsikt i huset är.

Alla lyckönskningar för terminen närmar sig sitt slut! Hans-Georg Ulrichs.