nyhetsbrev 16-2012

Kära vänner av ESG,

dags för semifinalerna är vår fotboll tabellen och levereras av några flitiga ESG'lern nu upprättats. Om du kommer ikväll att tillbe och öppna samhället kvällen, kan prova samma professionell utrustning. Naturligtvis löper från den senaste 20.45 Klocka och projektorn – även imorgon kväll, Så på torsdag, om Tyskland förlorar mot Italien- Aaaah kommer att spela.

I söndags firade vi med en stor inspiration på kvällen gudstjänst på musik och religion. Dabei ließen wir uns von Elvis Presley inspirieren. Getanzt wurde zu Rock ‘n Roll. Mycket rörande var, såsom vi “How Great Thou Art” sjunga – En amerikansk Hymn, Elvis sjöng ofta bara före utgången av hans konserter. – Prof. Manfred Oeming hatt nach 14 År gett Nu övergripande ansvaret för inspiration. Han tackade hjärtligt för alla, vad han har gjort med dessa gudstjänster med och för studenter.

Flytta var utnämningen av Hanna Reichel och Carolin Stalter på uppdrag av predika och förvalta sakramenten på Petersplatsen, Idag har vi firade tidigt onsdag morgon i kyrkan.

Jag skulle också vilja, att vi har flyttat vår sommar fest på kort varsel. Vi inbjuder hjärtligt nu söndag kväll, 8. Juli, från 19.00 Klocka. För mer sedan i nästa nyhetsbrev.

Hälsningar till denna underbara Siebenschläfertag Hans-Georg Ulrich.