nyhetsbrev 13-2012

Kära vänner av ESG,

Den här veckan händer på rätt sätt loooohoooooooos.

Först bjuder vi fans av ESG, att stödja vårt team i volleyboll turnering, morgonen på 14.30 Klocka på platsen för TSG 78 (norr om Zoo) kommer att hållas. Ger bra väder – Trots alla förutsägelser till – förvaltningen av World sovsal. En 20.30 Klockan börjar Oek. grillen (Medtag egen mat till, allt annat är klart).

På lördag kl 18.00 Klocka i St Peters kyrkan höll en vernissage av en utställning av utskrifter och målningar av Otto Pankok en sinter artist. Utställningen är en del av ett större projekt för Heidelberg Stadsteater.

Öppningen är tidsinställd, som kan vara i tid till det första spelet i yogis killar på din egen TV eller någonstans i offentlig visning. Dessutom är vi bedriver i ESG naturligtvis glada EM. Sören har att inrätta ett betting spel:

http://www.kicktipp.de/esg-em-2012/profil/login

Där kan du satsa på alla spel – och beräknas automatiskt, vem som är bäst tipsters / var bäst Tipperin. Den första priset som en underskrift i original av högern av C-District Youth League Cup vinnande sidan av SV Concordia Ihrhove av 1945 E.V. säsong 1981/1982 samt en stor överraskning. Det är värt mitzutippen!

På onsdag i nästa vecka firar vi den avgörande spelet i Championship, nämligen Tyskland och Holland – före reserv: 13. Juni, 20.45 Klocka är kick-off, Karl Jaspers i arenan på Plock.

Vem kan inte vänta så länge med att Spectacular, är hjärtligt välkomna att dyrka på söndagen i S: t Peters kyrka. Det predikar Palatinen kyrkans president, Schad om reformationen läran om rättfärdiggörelsen.

Vänliga hälsningar Hans-Georg Ulrichs skickar.