nyhetsbrev 8-2011

Kära vänner av ESG,

Jag hoppas, att ni alla har en bra påsk helg, kan tillbringa. Om du var i Heidelberg, du vet, att här vädret är mycket trevlig och servicen deltagande var ganska uppmuntrande bra. Hur som helst har vi en hel del, tacksam tänkande tillbaka. Detta verkar även, Om du tittar i dagboken ESG, håll som nu sedan söndag, till dagarna Pingst. Titta bara på en gång till ESG hemsida.

Våra Taizé resenärer har återvänt säkert går kväll och som också rapporterats en imponerande påsk med 5000 Peers.

Vi ser fram emot början vårt omfattande arbete med den termin tema. Efter tillbedjan (19.00 Klocka) och middag (19.30) i morgon, onsdag, prof. Joachim Weinhardt talar från University of Education Karlsruhe om vetenskapligt tänkande och kristen tro. Som Mr Weinstein har publicerat en hel del om detta ämne, Detta är definitivt en rikare och mer intressant kväll.

På torsdag den kommer att lansera ett nytt erbjudande “Kvällens tala om Gud”. Här kan du få alla språk, vad om tro och om Gud ville ändå att ta lång tid eller gå. Vilken bränna nu särskilt under naglarna. Vi vill prova det, för att identifiera särskilt framträdande frågor om kristen tro och etablera relationer inom den bibliska och kyrkliga tradition. Cordial Inbjudan: Torsdag, 20.00 Klocka, i biblioteket på ESG.

En varm hälsning från Karl Jaspers ditt hus / Din Hans-Georg Ulrichs.