nyhetsbrev 6-2011

Kära vänner av ESG,

Idag finns vara särskilt hjärtlig inbjudan. På onsdag kommer ESG start för terminen. Bönen börjar på 19.00 Klocka i kapellet, då vi inbjuder dig att samhället kväll. Vi vill äta och dricka tillsammans och prata. De grupper och cirklar, presentera sig själva och vi hänvisar till ändringar i programmet genom. Från i morgon kväll, då biblioteket finns som extra utrymme för alla tillgängliga – ett område utan mobiltelefon, Bärbar dator och prata, Så ett rum, att kontrollera fokus eller koppla av.

Vi inbjuder er hjärtligt sedan till öppnandet av terminen på söndag gudstjänster, en. I en särskild tjänst är Theo Sundermeier det nya fönstret Schreiter “Himmelska Jerusalem” föreställa sig. Efter gudstjänsten finns det möjlighet, i hallen och trädgården i huset ESG: s inbjudan att följa elevkåren i teologi och en annan för att dricka och snacks “stort hej” att ha terminsstart verkligen.

Jag ser fram emot många möten! Varmt hälsar Hans-Georg Ulrichs.