nyhetsbrev 2-2011

Kära vänner av ESG,

Jag hoppas, att de alla in igen långt in universitetslivet. Nu är det, att ta lite fart för att tidigt efter löptidens slut. Momentum och det finns definitivt med oss i ESG!

Som termin långa programmet aviserade, rum i morgon onsdag, 12. Januari, efter gudstjänsten (18.15 Klocka i vårt kapell) en 19.15 Kväll på stan klockan, mötesplats i kommunfullmäktige och samhället rådgivande styrelse. Därför är alla ESG-intresserade, och i synnerhet alla de inbjudna, en cirkel eller liknande. guide. Två saker är verkligen viktigt: Efter byte av innevarande termin vi vill överväga att titta in i sommar sikt och, Vad kan vi inser att det. Och så i morgon, börjar valet till fullmäktige. Inom de närmaste två veckorna så kommer det att bli möjligt, i röstlängden för att registrera dig och fylla i röstsedeln. På 26. Januari, stänger vi kvällen rutan staden röstsedeln och räkna från.

Imorgon är värt innan han kom till, eftersom det blir världspremiär för en Saxon-ostfrisiska potatissoppa.

På följande två söndagar, till kammarmusik grupp ge de enheter i Peterskyrkan vardera en matiné. Varm inbjudan till att även. Och så finns det nästa vecka med premiären av den nya teatern bit från en termin mikrokosmos topp: Onsdag, 19. Januari, 19.00 Klocka (Ytterligare framträdanden: 21., 22. och 23. Januari).

Varmt hälsar Hans-Georg Ulrichs.