Nyhetsbrev 49-10

Kära vänner av ESG,

“tittar upp och lyft upp era huvuden, eftersom din inlösen närmar” – med ordet Jesus från Lukasevangeliet vi började denna vecka. Det finns så mycket att titta på advent, Huvudet är fyllt med alla, Vad som före " “Hård” behöver göras. Om något är fritid, att förbereda julen och vara lycklig?

Även om det nästa vecka, vi har redan ESG-jul tjänsten kommer att (15.12.) och har grupperna sina fester, kommer att gå igen denna vecka till något ganska viktigt i den kristna tron. Vi är mycket, få det i morgon, onsdag, föreläsare vid University of Education Heidelberg för oss i samhället kväll. Dr. Adelheid von Hauff, är också medlemmar av synoden av den evangeliska kyrkan i Baden, kommer att reflektera med oss i frågan, “som Gud är”. I teologi kallas det “Egenskaper” Gud. En mycket central fråga, som omedelbart uppenbar. Jag skulle bli mycket glad, när vi kan välkomna denna kväll många människor: Onsdag, 8. December, 20.15 Klocka i hallen på Karl Jaspers House.

Var alla ett varmt välkomnande av Hans-Georg Ulrichs.