nieuwsbrief 04-2015

Goede mensen,

Het is niet mogelijk, te schrijven op deze dag een nieuwsbrief, zonder het aanpakken van de Dag van de Herinnering. Met schaamte en verdriet, zijn we nu op zoek naar Auschwitz en andere herdenkingsmunten- en locaties. De ongelooflijke misdaad is altijd voor ons in herinnering de cultuur van ons land. Dus dan is uitgegroeid tot een meer doordachte dag vandaag.

Alles heeft zijn tijd, de ernstige herinnering en reflectie, evenals de inzet en de vreugdevolle vieringen.

In was de afgelopen week veel weer “Bedrijfs-”: vier uitverkochte evenementen van de microkosmos met een briljant stuk, gisteren dan het grote feest na de even grote concert koor van ESG. Proficiat aan alle op hun uitstekende prestaties!

Op woensdag nodigen wij u uit om de Gemeentelijke Vergadering, Ook loopt momenteel de verkiezing om raad. We zijn op zoek naar een nieuwe / een nieuwe vertegenwoordiger / in de ESG voor het hoofdstuk van de universitaire gemeenschap. Wie wil, deze delegatie waarnemen voor twee semesters? Of heeft iemand nog een goede suggestie?

Op vrijdag, de Chamber Music Circle is te 20 Klok zijn semester concert in Karl Jaspers Huis. Cordial Uitnodiging.

Op zondag vieren we in St. Peter's het einde van het semester aanbidding (10 Klok) en vervolgens in de avond samen met de KHG een laatste avond – om KHG-aanbidding 18.30 Klok Ik zal de preek kan ESG'ler prediken en zullen worden betrokken bij de liturgie.

En nu ben ik uit naar de laatste woensdag van het semester, omdat George en Johanna dan zal hun prachtige fietstocht van Gibraltar naar de poolcirkel en terug via de Baltische staten te delen naar Meissen met veel afbeeldingen. Woensdag, 4. Februari, 20 Klok.

Je alle goede wensen voor iedereen,, wat is dan telkens, Hans-Georg Ulrichs.