nieuwsbrief 03-2015

Beste vrienden van de ESG!

“Ik ben niet gek – mijn werkelijkheid is gewoon anders dan de jouwe.”

Met dit citaat de theatergroep adverteert microkosmos voor de track “Alice in Otherland” Stefan Altherr, die morgen in première gaat, woensdag in Karl Jaspers Huis. De aanpassing van het beroemde stuk van Levis Carroll leidt tot de psychiatrie en beschrijft de dagelijkse waanzin. “Het wordt geleverd in een verscheidenheid van bizarre situaties en niet helemaal naar verwachting eind …”, belooft het programma. Het stuk zal worden uitgevoerd van woensdag tot en met zaterdag 19.30 Klok. Meer informatie op www.im-mikrokosmos.de.

Omdat het theater dan wordt weggelaten morgen ESG gemeenschap avond.

Zondags (25. Januari) We kijken uit naar het concert van de ESG-koor. Schuberts Mis in Es groot, Brahms’ Lied van Destiny en een wereldpremière van Heinz Ackers Cantate Domino op het programma. Het concert begint om 19.00 Klok. In de komende semesters, het koor viert zijn 25ste verjaardag – dus die is niet mee te zingen: Bezoek het concert en voer de zomer semester!

Op woensdag volgende week, 28. Januari, Wij nodigen na de zegening en diner voor ESG gemeenschap vergadering een. Op de agenda: Herziening van het semester komt een einde, Het kiezen van een / een vertegenwoordiger / vertegenwoordiger van de ESG in het hoofdstuk van de universitaire gemeenschap, De plannen voor de zomer semester 2015.

Vanaf woensdag, 21. Januari loopt de verkiezing tot ESG gemeenteraad (en niet, zoals in het semester programmaboekje S. 17 aangekondigd van de 28.), zodat we daarna op de laatste woensdag van het semester, aan 4. Februari, kan de verkiezing sluiten. Onze vijf Gemeinderat / pension / e een stapje terug en kijken uit over een grote opkomst. U kunt kiezen in de groepen en kringen en dagelijks tijdens de openingstijden van het Secretariaat. En 4. Februari is nog steeds wachten op een echt hoogtepunt voor ons: George en Johanna zal u met veel foto's een verslag over hun fietstocht van Gibraltar naar de poolcirkel, hebben ze afgelopen voorjaar en de zomer ondernomen. Over 10.000 Kilometers op de fiets – wat een ervaring!

Al heel hartelijke uitnodiging aan de gemeenschappelijke einde van het semester met de katholieke campus ministerie op zondag, 1. Februari. De KHG heeft ons uitgenodigd om te helpen vorm van de dienst: Ik zal de preek, voor de voorbeden zijn we nog op zoek naar een aantal, zij formuleren en met ons bidden.

Ook, het is weer druk aan het einde van het semester. Ik kijk uit naar onze bijeenkomsten, Hans-Georg Ulrichs.