nieuwsbrief 01-2015

Accepteer elkaar, zoals Christus u heeft verwelkomd, de glorie van God.

Beste vrienden van de ESG,

met de Jahreslosung ik u het allerbeste voor het nieuwe jaar en wensen u allen Gods zegen.

Het jaar begint met de verwachtingen en angsten, met plezier en pijn – Het jaar begint, maar de winter semester komt in een paar weken al op zijn einde. Het einde van het semester zal worden met de toetsen en examens, maar ook met de speciale activiteiten zoals theater- en muzikale optredens intense en sexy.

Twee “normaal” Maar weken zijn nog steeds voor ons. Deze week nemen we weer onze semester onderworpen aan en staken een gesprek met een goed gefundeerde en vooral in protestantse geloof of geloof stijl formaat: de pinksterbeweging of charismatische geloof. Voor dit doel, de aankondiging van ons evenement op woensdag, 7. Januari:

Met Pinksteren de Heilige Geest geïnspireerd. Steeds weer Strömungen en speciale groepen hebben binnen het christelijk geloof genoemd, met name op het moment acteren geest. Een 1900 ontstond het nieuwere Pinkster, en hebben sindsdien vooral ervaren in de afgelopen jaren een ongekende groei van de wereldeconomie. Sommige analisten zijn al voorspellen, dat de Zukun ft van het christendom en zijn Pinkster Pentecostals de grootste christelijke denominatie in onze generatie zal zijn. Hoe te charismatische en pinkster christenen het geloof verstaan?
Is spreker van de avond Gregor Wirth, Pastor van Hosanna gemeenschap Heidelberg.
Zoals altijd, we vieren 19 Klok onze toewijding, dan eten samen en ga naar 20.15 Klok deze week met onze gasten.
Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.