nieuwsbrief 33-2014

Beste vrienden van de ESG,

de waargenomen begin van de winter een paar dagen geleden laat ons ervaren sensuele, dat het jaar 2014 gaat met al zijn leven te beëindigen – beter, dat we met het begin van het kerkelijk jaar hebben al een frisse start tot en met zondag te vieren. En in drie weken, zijn de dagen al weer langer, op tijd voor de voorkant van de kaarsen en heldere kerstdag / s.

Op woensdag zijn we om te aanbidden 19.00 Vier klok met de aanbidding team van de ESG koor en dan na de maaltijd samen een werkende inleiding op het project dit semester (Schubert: Mis in Es groot, onder meer,) ervaring. Degenen die niet enthousiast over dan, de mogelijkheid, deelnemen aan de open gemeenschap avond in de kantine of in de lounge.

Is nu van toepassing: Wie in onze prachtig-exclusief kerstdiner (Donderdag, 18. December, 19.00 Klok), de tijd onder het motto “nieuwkomer Twenty-Veertien” is, wil graag deelnemen, werd al snel om toe te voegen aan de lijst (dergelijk. 16 32 30 of katz@esg-heidelberg.de), omdat het aantal moet zijn ingeschakeld 20 Mensen zijn beperkt.

Het Nieuwe Testament teaching tekst voor de hedendaagse Daily Devotional is te mooi, hier niet vermeld te worden:

We hadden liefdevol verlangend u en waren klaar, gedeeltelijk toegeven met u niet alleen het Evangelie van God, maar ook van ons leven; want we hadden gewonnen van je houden. (1.Thessalonicher 2,8)

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.