nieuwsbrief 22-2014

Beste vrienden van de ESG,

we kijken uit naar de gemeenschappelijke einde van het semester met de KHG!

Woensdag, 23. Juli:

19 Klok voorbereid oecumenische eredienst,

na tuinfeest met grillen (Breng uw individuele barbecuen; Worstjes en groenten betreft).

Het zou geweldig zijn, als salades en desserts nog worden gebracht.

Voor een foto Quiz Ik ben gewoon nu al op de loer.

De week en dus het semester komt tot een einde met een uitbundige aanbidding op zondag met twee dopen en het muzikale arrangement van de Anglistenchor, die dan geven de avond een concert in St Peter's Church.

Op woensdag volgende week (30. Juli) zullen we elkaar weer ontmoeten op een open gemeenschap avond, dan is de Karl Jaspers Kamer zal in augustus gesloten. We openen weer op 1. September, zodat dus op woensdag, 3. September, start de gemeente 's avonds.

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.