nieuwsbrief 21-2014

Beste vrienden van de ESG,

Zomer, Zon, Cactus!

Stel in het einde van het semester-flow warme uitnodiging tot gemeenschappelijke tuin partij met de KHG komt volgende week woensdag (23. Juli). Een 19 Klok vieren we een oecumenische, gezamenlijk voorbereid toewijding (Van schuren en mussen), na het tuinfeest toeneemt met krekels (vegetarisch!), met enkele woorden van dank worden aangenomen, Gefeliciteerd en een foto-quiz.

Voor het buffet moeten we dringend salades en desserts. Help mee de gemeenschappelijke voedsel.

Het einde van de ambtstermijn van dienst in de kerk St. Peter's aanstaande zondag bij 10 Gevierd klok. En 's avonds op 19 Klok wordt dan ESG koor zijn Italiaans-zomerse opwindend concert “Het is een lied”. Dat moet echt nu niet worden gemist!

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.