nieuwsbrief 19a-2014

Beste vrienden van de ESG,

wat een geweldige nacht achter de rug: Alleen het concert van de Chamber Music Circle (Thanks a lot!) en dan een voetbalwedstrijd voor de geschiedenisboeken! – Nog: De rampen op deze aarde heeft geen einde: militaire en terroristische geweld in Israël en Palestina (http://www.spiegel.de/politik/ausland/raketen-auf-israel-und-gaza-das-perfide-kalkuel-der-hamas-a-980020.html), voortgezet oorlogen in vele delen van de wereld, een massale uittocht over de Middellandse Zee, dreigt in de Italië Europa verlaten. Dit alles en nog veel meer is: Natuurlijk kunnen we vooruit kijken en genieten van het leven, maar we moeten om deze wereld en mag nooit laten up, opkomen voor vrede en rechtvaardigheid. Ook ben ik erg dankbaar, dat verscheidene mensenrechtengroeperingen zijn bij ons in de Karl Jaspers huis gast voor vele jaren.

Vanavond, de ESG voldoet aan de gemeenteraad. We kijken terug, beginnen met de verkiezing van de gemeenteraad (De gegadigden zijn reeds vijf beschikbare! Prachtig!) en maak de komende semester. Aan “Beloning” wachten op een speciale dessert aan het einde van de gemeentelijke samenstel ons.

Na twee jaar toegewijde Sarah verlaat ons als een medewerker. Ze heeft de IT werkte absoluut geweldig, boeiende voorbij de ESG en in de context van St. Peter. 1000 Dank!

Door het vertrek van Sarah, zijn we nu dringend op zoek naar 1. Oktober, een persoon voor onze studenten conciërge team, die deze IT kunnen dienen.

En tot slot, we zijn blij met onze voormalige wethouder en huidig ​​vertegenwoordiger in het hoofdstuk Kerstin, die gaat trouwen op het weekend. Gods zegen wenst alle ESG-team en bepaalt ook de hele gemeenschap.

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.