nieuwsbrief 18-2014

Beste vrienden van de ESG,

het einde van het semester zelf kondigt al – in de desbetreffende aankondigingen voor evenementen. En omdat tegenwoordig in veel gewezen:

Op woensdagavond is er geen ESG evenement in Karl Jaspers huis, maar wij ons te ontmoeten 19.30 Klok in de tuin van de Wereld slaapzaal, Plank Gasse 3 (rechtstreeks van de Theological Seminary), de barbecue alle christelijke slaapzalen en student gemeenschappen – zelfs als we niet in de middag bij het volleybal toernooi kan hebben deelgenomen, vieren we de avond met alle Studis. Salades zijn beschikbaar, de krekels kan elke / r brengen iets.

Op zaterdag 5. Juli kijken we uit naar een tafelvoetbal toernooi. We willen samen koken (van de gelegenheid waarschijnlijk iets uit Costa Rica!) en eet, Kickers komt naar de dokter en parallel de twee World Cup kwartfinales bekijken, we via projector overgedragen in de hal. Een bijzonder hoogtepunt is een glijbaan met een zachte zeep is gebouwd in de tuin – breng een badpak. Door samen te koken, beginnen we 16 Klok – en dit zou een geweldige WK-avond. Inschrijvingen voor het voetbalteam zal graag soeren@esg-heidelberg.de.

Zondags, 6. Juli, viert de universitaire gemeenschap na een zware dienst met veel muziek voor de tweede keer een kleine, leuke community festival: Na de dienst is er koffie en cake, Gegrilde groenten-en achterkant van de Luthereiche. De wind ensemble speelt op, en voor de kinderen is er een klein orgaan leiderschap en een programma Games.

Al, wij nodigen u hartelijk uit om een ​​aanstaande gemeenschap vergadering van de ESG op woensdag week (9. Juli). Dan begint de keuze voor ESG-raad. Met diepe dankbaarheid nemen we afscheid aan het eind van het semester Sophia en Salome van de gemeente. We kijken uit naar kandidaat / pension / s! Iedereen voor, vormgeven gemeenschapsleven verantwoordelijk? Of zoals iemand iemand suggereren? Meldt terug naar mij.

U allen een goede en mooie zomerdagen! Hans-Georg Ulrichs.