nieuwsbrief verkiezingen

Goede mensen,

Zoals altijd bij de verkiezingen staan ​​om de raad aan het einde van het semester. Daarom wordt de vraag gesteld, die nu de 10. op 24. Juli kandidieren mag. Als iemand zou willen, deelnemen aan de ESG team raad, de rapportage tijd neem dan – of als iemand iemand kent … (of we zullen blij zijn om te reageren). In de gemeenteraad elk komende semester bereiden we voor en realiseren van de gebeurtenissen en de toewijding van het huidige semester. Daarnaast zal de Raad beslissen over aankopen en kan ook inhoudelijke beslissingen nemen. Dus we zijn op zoek naar creatieve en verantwoordelijke mensen klaar!

Door de manier waarop we willen na de dienst op 14. Samen om de tentoonstelling te bezoeken om de Heidelbergse Catechismus in de Palts Museum in juli. Wie wil, dan kun je gewoon langs komen.

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.