nieuwsbrief 16-2013

Beste vrienden en vrienden van de ESG!

Eindsprint! Sommige zijn nog steeds in volle spanning, Andere al genieten van de felicitaties van de examens voorbij. Sommige groepen en gemeenten hebben hun semester-climax al achter (over microkosmos – opnieuw met fantastische optredens!), een ander is in behandeling.

Bij voorbeeld:

Om geestelijk worden afgestemd op de ESG koorconcerten, moet de viering van een evensong zijn, een Anglicaanse avondgebed, niet te missen volgende week woensdag. Ons koor zal deze week bezoek van een Engels koor van Durham ontvangen. Samen zullen we woensdag vieren, 19.00 Klok in de avonddienst Providenzkirche (dat is natuurlijk slechts een paar meter van Karl Jaspers House) – die dan tegelijkertijd wordt ESG onze toewijding.

Na de dienst hebben we ons te ontmoeten 20.30 Klok om een ​​community bijeenkomst in de Plöck 66. We willen blijven kijken naar het huidige semester, ook van plan en in het bijzonder de nieuwe.

Concerten van de twee koren zal worden gehouden op zaterdagavond in de kloosterkerk Praise veld (en wonderlijk plezier!), Dan op zondag in St. Peter's Church (een 19.00 Klok).

Op donderdag, de kamermuziek nodigt gasten uit om een ​​afstudeerproject concert: een 20.00 Klok in Karl Jaspers 'Huis.

Op zondag, zal het einde van de looptijd dienst worden gehouden in St. Peter's Church (met het Bach Choir), op woensdag in een week, de laatste gezamenlijke viering met de KHG in onze tuin. Om de laatste, dan volgende week in de nieuwsbrief.

Veel plezier Hans-Georg Ulrichs.