nieuwsbrief 15-2013

Beste vrienden van de ESG!

twee weken op mollige semester eindsprint Ik wil vooruit kijken – en nodigen:

Op woensdag, de theatergroep microkosmos première, namelijk met het stuk “Angels Scrap” . Verhalen uit de alledaagse waanzin van Petr Zelenka. Dit is een zwarte komedie over gekke types, de strijd om hun onvermogen om diepzinnige aard betrekking hebben. Details op http://www.im-mikrokosmos.de/. De andere voorstellingen zijn dan vrijdag tot zondag. Op woensdag, de gemeenschap is noch eerbied, noch nacht (sorry!).

Met ingang van woensdag, de gemeenteraad verkiezingen draaien. U kunt altijd kiezen voor de openingstijden van het secretariaat of in groepen. Op het whiteboard u de zelf-presentatie van de kandidaten.

Op zondag na de kerk willen we samen gaan in de Palts Museum en kijken waar de tentoonstelling om de Heidelbergse Catechismus.

Op woensdag van volgende week, het concert koor verhoogt de ESG al voor licht. Het koor uit Engeland, zullen concerten geven samen met de ESG Koor met Engels madrigalen, is al op woensdag (17. Juli) bij te wonen en met ons te vieren Anglicaanse Evening Prayer. We vieren samen 19.00 Klok in de Providenzkirche. Ik kijk uit naar, Dit traditionele liturgie te leren kennen. Na deze zelfs-gebed we verzamelen voor een communautaire vergadering ESG, naar het verleden en het plan te evalueren voor het komende semester, winter semester en zijn programma. Welkom bij iedereen en elke vrouw!

Al, nodigen wij u uit om een ​​concert van kamermuziek cirkel: Donderdag, 18. Juli, 20.00 Klok.

Tenslotte vieren we het semester laatste kerkdienst op 21. Juli om 10.00 Klok in St. Peter's. The Bach Choir is – Zoals altijd, de zomer semester finale – zingen. Na de dienst zal een community bijeenkomst worden gehouden op de universitaire gemeenschap – in november, we zijn in feite van een kerkelijk lichaam “Visitatie van”. En als men krijgt bezoek, je moet de begroting voor te bereiden.

En, en we kijken vooral uit naar de gemeenschappelijke einde van het semester met de broers en zussen van de KHG op woensdag, 24. Juli. Na een oecumenische dienst op 19.00 Klok we worden gevierd in de warme zomernacht.

Ook: Welkom in onze gastvrije huizen, de Karl Jaspers House en St. Peter's Church! Hans-Georg Ulrichs.