nieuwsbrief 14-2013

Beste vriend / inn / e n / ESG,

na een vrij volledige Peterskirchen weekend lanceren we in de laatste weken van het semester ESG. Maar eerst, dank u allen, die hebben deelgenomen aan de eerste community festival in het St. Peter's Church op zondag gisteren. Meer dan gehoopt zijn gekomen na het dekken tot een ontspannen feest uit te nodigen aan de oostkant van St. Peter's. Dat was leuk.

Vanwege een omissie mijnerzijds is de gedachte voor de dag gemeenschap vergadering moet worden uitgesteld. En aangezien we officieel 14 Moet uitnodigen dagen geleden, is nu alleen de 17. Juli in Frage. Dus nodigen wij hierbij de gemeenschap vergadering op woensdag, 17. Juli, een. De exacte tijd die we willen bespreken. De agenda hangt en over in de Karl Jaspers Huis.

Op woensdag zal er een fijne avond: Fabrice zal ons dichter bij Afrikaanse spiritualiteit te brengen. Matching we willen eten afrikaanse. Jarenlang is ESG Fabrice in vele bekende, Daarom kijken we uit naar deze avond en over de vele gasten, die we morgen kunnen verwachten.

Anders moet je deze week krijg je een diep adem, vóór het einde van het semester met Premiere theater en concerten en barbecues zal dan vult ons. Ik kijk uit naar de komende drie weken!

Hartelijk begroet Hans.