nieuwsbrief 6-2013

Beste vrienden van de ESG,

enigszins uitgeput, maar onze kerk dag chauffeur / binnenkant van Hamburg zijn ook ontmoet terugkomen. Hamburg toonde zijn beste kant: We genoten van de zon, de Noord-Duitse wind, thematische events, maar ook comedy en muziek.

Vanwege de Hemelvaart en de volgende feestdag zal volgende week woensdag avond plaatsvinden hield een open community, natuurlijk, om de devotie 19.00 Klok begint.

Van donderdag tot en met zondag, wordt het hoogtepunt van de festiviteiten worden gevierd catechismus in Heidelberg: Vroege tv-dienst do's in de Heilige Geest, Het is een internationale ontmoetingsplaats, op zaterdagmiddag “Staatsakt” met de minister-president, de EKD Voorzitter Raad en andere VIPs; Tot slot, op zondag om 11.00 Prediken de klok Baden bisschop in de Heilige Geest.

Wij nodigen u hartelijk alsook aan de diensten in St. Peter's Church: Op donderdag om 10.00 Klok is aanbidding met prof. Lamp, op zondag, 12. Nooit, Hanna Reichel houdt de preek; na de kerk nemen we afscheid van hun, omdat ze verhuisden naar Hall.

Al, verwijs ik naar de zeer interessante lezing als onderdeel van ons semester onderwerp, Prof den. Andreas Draguhn, Hoogleraar Neurochirurgie- en Sensory Fysiologie, zal houden: De menselijke hersenen en de. De snel groeiende kennis in de neurowetenschappen kunnen zijn fundamentele vragen over ons begrip van de menselijke conditie ontstaan. Deze lezing, moet je niet missen!

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.