nieuwsbrief 5-2013

Beste vrienden van de ESG,

met een vrolijke semester openingsavond afgelopen woensdag begon de zomer term 2013 im Karl-Jaspers-Haus. En onmiddellijk wenden wij ons tot het semester thema: Wat is de mens?

De directeur van studies aan de Oecumenische dorm, Dr. Fabian Kliesch, ons is gerechtigd “Een man had twee zonen …” kondigt volgende week woensdag met de mens in de gelijkenissen van Jezus. Een 19.00 Klok is devotie, na dat er een gemeenschappelijk voedsel en dan eindelijk aftreedt 20.15 Klok in plaats van de lezing.

Dit semester zullen er twee speciale bijeenkomsten. Donderdag van 18-20.00 Klok kunt u kennismaken met Bijbellezen delen. Deze donderdag (25.4.) valt uit de ronde, aan 2. Kan je verder gaan, maar.

Als een soort “Geloof Course” Dit semester is het boek “De filosofische overtuiging” worden gelezen door Karl Jaspers. Iedereen die daarin geïnteresseerd, kan contact met ons op via mail ulrichs@esg-heidelberg.de. Wij zullen dan het vinden van een datum binnen de groep.

Daarnaast heeft de open-air seizoen begonnen. Dit betekent niet alleen, dat de tuin vaak opnieuw gebruikt overdag, maar ook, dat het volleybal toernooi van de christelijke groepen en woonplaatszalen afwachting. Wie wil, om onze volleybal team te maken, Laat het me! Het toernooi zal plaatsvinden op 5. Juni middagen.

Groeten uit de Karl Jaspers Huis stuurt Hans-Georg Ulrichs.