nieuwsbrief 3-2013

Beste vrienden van de ESG,

Zondag is al semester afsluiting dienst! Wat voor ons op St. Peter's Church is een kleine finale, andere middelen ten minste een colon: Rende naar schriftelijke of mondelinge examens, laten we gaan met schriftelijke huiswerk. Hoe ook, Sluitend- of colon: Uitnodiging om te aanbidden te 10.00 Klok deze zondag in St. Peter's.

Op woensdag in plaats van ESG-, door toewijding aan 19.00 Klok en diner samen, de ontmoetingsplek voor de gemeenschap. U.a. , Het oog geworpen zomer semester: “Antropologie” moet het onderwerp zich. Een bijbelse presentatie is al vast, als medisch, verder streven wij ernaar om te presenteren.

Maar eerst willen we, optredens van de grote concerten van het koor, en wederom schitterende microkosmos van, af het semester aangenaam te laten: Beheren van de county's kamermuziek instrumenten te brengen op zaterdag 2. Februari, een 19.00 Klok tijdens zijn semester concert in de Karl Jaspers huis. Een hartelijke uitnodiging om. En op zondag, worden we uitgenodigd om de KHG, het semester tot eind feestelijke. We kijken uit naar een ontmoeting met onze vrienden van de KHG in Edith Stein Haus (Neckarstaden 32). Katholieke eredienst begint om 18.30 Klok, het festival te 20.00 Klok.

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.