nieuwsbrief 2-2013

Beste vrienden van de ESG,

We vierden met een prachtig concert op zondag 450. Verjaardag van de Heidelbergse Catechismus. Uitgevoerd werd het Oratorium “Het spel van de lijn van Christus” Dietrich Lohff. ESG Koor onder leiding van Xavier Detzel heeft een lijst van de zeer ontroerende stuk van groot (de criticus in de editie van vandaag RNZ moet een of andere manier had andere problemen of hebben – veel, schrijft ze, heeft niets te maken met nog het stuk, met de prestaties, echt vervelend). En morgen neemt nu de première van “Depths”, De nieuwste productie van de microkosmos – zodanig niet gerepeteerd in het weekend en wat niet nu gemaakt alles! Ook: Premiere ochtend en dan meer optredens van vrijdag tot en met zondag.

Vanwege de première zal worden gehouden morgenavond, geen gebed en geen gemeenschap (sorry!!!!!).

Vanaf morgen en weer te lopen de keuze voor ESG raad. Alle zeven gemeenten lopen weer (Dank u!!). Neem in uw groepen en partijen in de verkiezingen deel te nemen.

Zondagsviering in de voorlaatste semester. We verwachten speciale gasten: Het koor van de ESG Marburg – Na een repetitie weekend in de buurt – zingen met ons in aanbidding bij St. Peter's. En 's avonds op 19.00 Klok er weer de “Inspiratie in de avond”: “Beheers jezelf om je zintuigen” is het thema.

Dan verder een glimp van de toekomst:

Woensdag, 30. Januari, hield de community meeting (na het gebed, en na het diner) – Hierbij nodigen u uit om.

Uit 1. op 5. Moge er is de Kerk in Hamburg. Wij willen – als twee jaar geleden in Dresden – gaan als ESG-groep. Omdat de deadline voor inschrijving is reeds, we nodig hadden zeer spoedig, uw blijken van belangstelling. Als u geïnteresseerd bent, hoeft te gaan naar Hamburg???

Na idiote vandalisme hebben we de wasmachine weer als ingesteld in staat, die opnieuw gewassen kosten. Helaas, in de afgelopen maanden, hebben soms dingen gestolen uit het huis. We konden het niet geloven op het eerste, dat we kunnen het slachtoffer worden van zo'n ding, omdat we proberen, ook sociale (Sluitring, goedkoopste drankprijzen, Open Huis) – maar helaas het is nu toch zo. Laat uw spullen niet onbeheerd achter in het huis worden.

Alle goede wensen voor het semester loopt ten einde! Hans-Georg Ulrichs.