nieuwsbrief 34-2012

Beste vrienden van de ESG,

een paar dagen en neem dan een lot, van de omgeving van de ESG in de kerstvakantie – aan de ouders, aan partners, zu Freunden. Gut, als men weet wellicht bewaakt. Zelfs een jaar tot een einde komt. Wat overblijft? Meer bitterheid en verdriet of dankbaarheid – of alleen een specifiek mengsel van alle? Ik ben altijd goed, de Gemeenschap, we kunnen leren van ons: Op maandagavond zijn de wind en het koor had een zeer mooie kerstviering in St. Peter's samen – Dank u, dat ik erbij kon zijn. Zeer bewegen en de doop van een Chinese klasgenoot laatste zondag was in St. Peter's.

De komende dagen wordt nu gevormd door de anticipatie voor Kerstmis. Daarom nodigen wij u uit om de kerst bakken ESG morgen, woensdag avond: Het zal heel leuk weer bepaald worden, samen om koekjes te bakken in de keuken. Een 19.00 Klok beginnen we met toewijding.

De domme, aangekondigd voor vrijdag dag des oordeels, echter, spelen we een truc en negeren, ronduit belachelijk, door het uitnodigen van op hetzelfde moment om een ​​feestelijk diner. Celebrity chef-kok Soren en zijn assistent Hans tovert een drie-gangen menu – bindende registratie is echter noodzakelijk.

Talrijk zijn de diensten gedurende de komende weken in St. Peter's:

4. Advent, 23.12.12, 10h: Prediking service met Dr. Jantine Nierop (Preek) en dr.. Christoph Koch (Liturgie).

Kerstavond, 24.12.12, 17h: Christvesper mit Prof. Dr. Volgens Sundermeier (Preek), Rev. Hans-Georg Ulrichs (Liturgie) en instrumentale kamermuziek.

Oudejaarsavond, 31.12.12, 18h: Prediking dienst van het jaar met Rev. Hans-Georg Ulrichs.

Driekoningen, 6.1.13, 10h: Communie Service met Prof. Dr. Ingrid Schoberth en muziek voor orgel en saxofoon (Prof. Dr. Wolfgang Schoberth) en koormuziek (Prof. Uwe Lohrmann).

1. Sonntag n. Driekoningen, 13.1.13, 10h: Cantata Aanbidding (5. Cantates van het Weihnachts-Oratorium) met solisten en een koor project onder leiding van Tobias havik en Prof. Dr. Helmut Schwier (Preek, Liturgie); 11.30h: Matinee.

Een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar wensen van het hart

Hans-Georg Ulrichs.