nieuwsbrief 16-2012

Beste vrienden van de ESG,

tijd voor de halve finale is onze tafelvoetbal tafel en geleverd door enkele ijverige ESG'lern inmiddels vastgesteld. Kom je vanavond te aanbidden en te openen gemeenschap 's avonds, kunnen proberen deze zelfde professionele apparatuur. Natuurlijk, die loopt van de laatste 20.45 Klok en de projector – Ook morgenavond, Dus op donderdag, Als Duitsland verliest tegen Italië- Aaaah zal spelen.

Afgelopen zondag vierden we met een grote inspiratiebron in de avond eredienst op muziek en religie. Dabei ließen wir uns von Elvis Presley inspirieren. Getanzt wurde zu Rock ‘n Roll. Zeer aan te raken is, wij “How Great Thou Art” het zingen – Een Amerikaanse Hymn, Elvis zong vaak vlak voor het einde van zijn concerten. – Prof. Manfred Oeming hat nach 14 Jaren gegeven de algehele verantwoordelijkheid voor de inspiratie. Hij was oprecht bedankt voor alle, wat hij heeft gedaan met deze aanbidding diensten met en voor studenten.

Verplaatsen was de benoeming van Hanna Reichel en Carolin Stalter voor de bediening van de prediking en het toedienen van de sacramenten in St. Peter's, Vandaag hebben we het vieren waren vroege woensdagochtend in de kerk.

Ik zou ook graag, dat we zijn verhuisd ons zomerfeest op korte termijn. We hebben nu van harte uit te nodigen een zondag avond, 8. Juli, ab 19.00 Klok. Voor meer dan in de volgende nieuwsbrief.

Beste wensen om deze prachtige Siebenschläfertag Hans-Georg Ulrich.