nieuwsbrief 13-2012

Beste vrienden van de ESG,

Deze week gaat op de juiste manier loooohoooooooos.

Ten eerste, nodigen we de fans van de ESG, om ons team te ondersteunen bij volleybaltoernooi, 's ochtends om 14.30 Klok op de site van de TSG 78 (ten noorden van de Zoo) wordt gehouden. Zorgt voor goed weer – Ondanks alle voorspellingen van de – het beheer van de Wereld slaapzaal. Een 20.30 Klok begint bij Oek. de barbecue (Breng je eigen eten te, al het andere is klaar).

Op zaterdag om 18.00 Klok in de Sint Peter's bezit waren van een vernissage van een tentoonstelling van prenten en schilderijen van Otto Pankok een Sinti-kunstenaar. Deze tentoonstelling maakt deel uit van een groot project van de Heidelbergse City Theater.

De opening wordt getimed, dat kan zijn op tijd voor de eerste wedstrijd van yogi's jongens op uw eigen TV of ergens in het publiek te bekijken. Ook hebben we nastreven in het ESG natuurlijk enthousiast van de EM. Soren heeft het opzetten van een gokspel:

http://www.kicktipp.de/esg-em-2012/profil/login

Daar kun je wedden op alle wedstrijden – en wordt automatisch berekend, wie is de beste tipsters / was de beste Tipperin. De eerste prijs, een originele handtekening van de rechtervleugel van de C-District Youth League Cup winnende kant van de SV Concordia Ihrhove van 1945 e.V. in der seizoen 1981/1982 alsmede een verrassing. Het loont de moeite mitzutippen!

Op woensdag van volgende week vieren we de beslissende wedstrijd van het kampioenschap, te weten Duitsland en Nederland – voor de reserve: 13. Juni, 20.45 Klok is kick-off, Karl Jaspers in het stadion aan de Plock.

Wie kan nog niet zo lang wachten om Spectacular, is van harte uitgenodigd om op zondag aanbidden in St Peter's Church. Het predikt de Palatijn kerk president, Schad over de Reformatie leer van de rechtvaardiging.

Met vriendelijke groet Hans-Georg Ulrich stuurt.