nieuwsbrief semester begint

Beste vrienden van de ESG,

voor aanvang van de volgende week, de gebeurtenissen op zowel de universiteit en in de ESG weer, aan deze week al “Erstis” op de verschillende universiteiten en faculteiten. Instantie aan. Belangrijke nieuwe start.

Een paar dagen later het nieuwe semester ESG-programma van de pers. Het is nu verspreid over het hele. Online is om het te hebben op onze homepage. Onder de titel “Rationaliteit van het geloof” kunnen we samen een uitgebreid en interessant programma. Ik kijk ernaar uit, wanneer kunnen we heten u welkom in de komende maanden, vele gasten in het Karl Jaspers Huis. Nieuwe ruimtes, nieuwe kansen, Nieuwe groepen, kan ook veel te ontdekken bewezen dat het in het programma.

Nieuw zijn voor onze twee medewerkers: We zijn erg blij, dat met Michael Reinert een goede opvolger voor Alex Roth (Naam veranderd) kon krijgen, met name over kwesties (en oplossingen) zal zorg dragen voor onze computer. Hij behoort tot het team en technologie leeft in de Plock 66. Als een nieuwe gemeenschap assistent, verwelkomen wij u Tobias Fissler, Vele bekende als voorzitter van het koor-ESG Advisory Board. Tobi is voor ons voornamelijk actief zijn in de public relations.

We zijn op zoek naar nieuwe mensen, maar nog steeds. Sorry, moest aftreden Mirko Osswald het beheer van de Chamber Music Circle. Als uw lezers weten dat iemand, is geïnteresseerd in dit vrijwilligerswerk, neem dan contact op met mij, maar dan. Net zou ook blij dat de kamermuziek groep, Als een string spelers mee. De rest van de cirkel is een semester programma.

Ook nieuw is de voorlaatste Schreiter grote raam in St. Peter's, De afgelopen week kon worden geïnstalleerd. Het toont de “Hemelse Jeruzalem”. Tijdens het semester opening van dienst op 17. April zal het onderwerp van dit venster worden. Aan twee andere kerkdiensten, kunnen we ook uit te nodigen:

Aanstaande zaterdag zal zijn om 19.00 Klok een gebedsdienst voor de Heidelberg halve marathon te geven. Dr. Henning Hoorn van de faculteit van theologie zal hem verantwoordelijk. Vanwege de start van de halve marathon dan is de dienst op zondag tot ongeveer 10.30 Klok te starten. De preek van mening dat de studie directeur van de Theologische Studie Centrum Dr. Heike Springhart.

En natuurlijk, plaatsvinden op woensdag – dan nu voor de laatste keer – de vakantie in plaats van de vergadering. Een 18.15 Klok is devotie, na het diner. Vanaf het begin van de zomer termijn we dan vieren de toewijding aan 19.00 Klok in onze kapel.

Hartelijk groet / Uw Hans-Georg Ulrichs.