nieuwsbrief 8-2011

Beste vrienden van de ESG,

Ik hoop, dat jullie allemaal een goede paasweekend hebben, mogen doorbrengen. Als je in Heidelberg, je weet, dat hier het weer is zeer aangenaam en de service opkomst was heel bemoedigend goede. Anyway, we hebben een hoop, dankbaar terugdenkend. Dit lijkt ook, als je kijkt in het dagboek van ESG, Houd dat nu sinds zondag, de dagen tot Pinksteren. Gewoon in een keer te kijken naar de ESG homepage.

Onze Taize reizigers veilig gisteravond terug en meldde ook een indrukwekkende Pasen met 5000 Peers.

We kijken uit naar het begin onze inhoudelijke werkzaamheden op de semesterthema. Na aanbidding (19.00 Klok) en diner (19.30) morgen, woensdag, Prof. Joachim Weinhardt spreken vanuit de Universiteit van Onderwijs Karlsruhe op wetenschappelijk denken en het christelijk geloof. Zoals de heer Weinstein heeft veel gepubliceerd over dit onderwerp, Dit is zeker een rijkere en meer interessante avond.

Op donderdag zal het lanceren van een nieuw aanbod “Vanavond praten over God”. Hier kunt u alle talen, wat over geloof en over God toch al een lange tijd of ga. Wat een nu branden met name onder de nagels. We willen proberen, bijzonder belangrijke punten van het christelijk geloof te identificeren en relaties binnen de bijbelse en kerkelijke traditie. Cordial Uitnodiging: Donderdag, 20.00 Klok, in de bibliotheek van ESG.

Een warme groet uit de Karl Jaspers uw huis / Uw Hans-Georg Ulrichs.