nieuwsbrief 6-2011

Beste vrienden van de ESG,

Vandaag is er om bijzonder hartelijke uitnodiging. Op woensdag zal de ESG start voor het semester. Het gebed begint om 19.00 Klok in de kapel, dan nodigen wij u aan de gemeenschap 's avonds. We willen om te eten en samen drinken en praten. De groepen en kringen, presenteren zichzelf en verwijzen we naar veranderingen in het programma via. Vanaf morgen avond, dan is de bibliotheek is beschikbaar als extra ruimte voor alle beschikbare – een ruimte zonder mobiele telefoon, Laptop en praten, Dus een kamer, om te controleren richten of te ontspannen.

Wij nodigen dan nodigen u uit om de opening van het semester op zondag kerkdiensten, een. In een speciale dienst is Theo Sundermeier het nieuwe venster Schreiter “Hemelse Jeruzalem” voorstellen. Na de dienst is er gelegenheid, in de hal en de tuin van het huis ESG uitnodiging om de studenten in de theologie te volgen en een ander te drinken en een hapje “grote hello” om het semester hebben echt beginnen.

Ik kijk uit naar veel vergaderingen! Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.