nieuwsbrief 4a-2011

sorry – mogelijke problemen met de browser met de afzender gisteren veroorzaakte een blanco nieuwsbrief!

Beste vrienden van de ESG,

vulde de dagen aan het eind van het semester. Velen zijn de voorbereiding voor de examens. En velen zijn ook actief in hun vrije tijd. In de ESG is deze dagen vooral de “Artiest”, de up goed: de kamermuziek groep speelde een matinee, de hoorn circuit is de voorbereiding van een eredienst en het gebruik van de ESG koor is nog niet, wat de actoren van “Microkosmos” zijn al voorbij: The Big Show. In de afgelopen week waren er vier veelgeprezen voorstellingen van de “12 Jury” – zeer groot theater in de kleine zaal van de ESG.

Het koor-ESG zal nu treedt volgend weekend concerten. Hartelijke uitnodiging om de prestaties van de Duitse Requiem van Johannes Brahms op zondag, 30. Januari, 19.00 Klok in St. Peter's.

Al deze avond kijken we naar de gemeenschap 's nachts van de ESG terug naar de tekentafel tot het einde van semester. We sluiten de verkiezing voor het ESG en feliciteer de Raad opnieuw- en nieuw verkozen. De avond begint met de toewijding aan 18.15 Klok. En een beetje chef-koks- of. Bakker team zal vreugde ons met een verse pizza.

Hartelijke uitnodiging en het semester uiteindelijke dienst op zondag. De decaan van de Faculteit der Godgeleerdheid Jan-Christian Gertz levert de preek. De ESG-blower groep ontwierp de eredienst met muziek. En dan hebben we alle reden, Veel dank aan iedereen op alle officiële, meegeholpen om de diensten die relevant zijn voor een lange tijd – meer zal niet onthullen op dit punt!

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.