nieuwsbrief 2-2011

Beste vrienden van de ESG,

Ik hoop, dat ze allemaal opnieuw worden ingevoerd en in het universitaire leven. Nu is het, om een beetje vaart te nemen voor het begin van de einde van de termijn. Momentum en er is zeker bij ons in de ESG!

Als het semester lang aangekondigde programma, plaats morgen, woensdag, 12. Januari, na de dienst (18.15 Klok in onze kapel) een 19.15 'S Avonds op het gemeentehuis klok, ontmoetingspunt van de gemeentelijke montage en de gemeenschap adviesraad. Daarom moeten alle ESG-belanghebbende, en vooral al diegenen die uitgenodigd, een cirkel of een soortgelijke. gids. Twee dingen zijn echt belangrijk: Na vervanging van het huidige semester willen we overwegen om in de zomer termijn en, wat kunnen we realiseren dat er. En dan morgen, de verkiezing begint aan Raad. Binnen de komende twee weken dan zal het mogelijk zijn, in de kieslijst te registreren en vul het stembiljet. Op 26. Januari, sluiten we de avond de stad stembus en tellen vanaf.

Morgen is de moeite waard vóór hun komst naar, want er zal wereldpremière van een Saksische-Oost-Friese aardappelsoep worden.

Op de volgende twee zondagen, de kamermuziek groep te geven van de diensten in St. Peter's hebben elk een matinee. Hartelijke uitnodiging om ook. En dan zijn er volgende week met de première van de nieuwe theaterstuk van een semester microkosmos piek: Woensdag, 19. Januari, 19.00 Klok (Extra voorstellingen: 21., 22. en 23. Januari).

Hartelijk begroet Hans-Georg Ulrichs.